Websites

Waar je je online thuis voelt

20211124-Gusmanson-005

Wat is een goede website?

Een goede website is meer dan je visitekaartje. Het is een manier om je doelgroep te bereiken, en ze jouw unieke verhaal mee te geven. Met de juiste website spreek je tot de verbeelding en verover je de harten en hoofden van je publiek.

Supergebruiksvriendelijk

We vinden het belangrijk dat je nieuwe website supergebruiksvriendelijk is. Dus denken we na over wat je doelgroep zoekt; meteen alle relevante informatie, begrijpelijke teksten en een vormgeving die past bij jouw merk. We denken ook na over het beheer; we verzorgen een CMS op maat, persoonlijke ondersteuning en we zorgen dat de techniek je helpt (en niet in de weg zit).

Onze ervaring

We hebben 10+ jaar ervaring met het (re-)designen en ontwikkelen van goede websites, voor grote en kleinere opdrachtgevers. We werkten bijvoorbeeld aan sites voor de NOS, Nationaal Park Hollandse Duinen en interieurwinkel De Klare Lijn. Alles wat we doen is op maat gemaakt en gebruiksvriendelijk. Voor de bezoeker en de beheerder.

Van inzicht naar impact

Zo ziet het proces er ongeveer uit; We starten onze samenwerking met een creatieve sessie waarin we inzichten verzamelen en doelen definiƫren voor de online communicatie. Het is belangrijk dat je nieuwe (of vernieuwde) website goed past bij je merkidentiteit en grotere communicatiestrategie.

Ontwerp

Dan brengen we alle inhoud en functionaliteit in kaart. Eerst maken we een interactie-ontwerp, daarna een visueel ontwerp van de hele website.

Content is king

Goed geschreven teksten en mooi beeld zijn echt belangrijk. En vaak een echte uitdaging. We helpen je bij het schrijven en redigeren van teksten, en de productie van fotografie en video. We werken, als dat nodig is, samen met vaste illustratoren, fotografen en videomakers.

Techniek

Dan start de ontwikkeling van de site. We bouwen een veilige, toegankelijke website die voldoet aan alle moderne standaarden. We werken met open source software (zoals WordPress en Laravel), die we op maat inrichten voor jou. Als het nodig is werken we samen met onze vaste freelance developers.

Na livegang

De site staat live! Ook daarna werken we graag met je samen. We bieden veilige, privacy-vriendelijke hosting. We verzorgen updates, rapportage en doorontwikkeling. We hebben geen telefonisten of ticketsystemen, je kan ons gewoon bellen (of appen of mailen) en dan nemen we op.