Over ons

We zijn ontwerpers, ontwikkelaars en strategen die je helpen om betekenisvolle verhalen te vertellen in een digitale wereld.

Wat we doen

We helpen je jouw verhaal te vertellen; het unieke verhaal waarmee je je idee of merk vorm en betekenis geeft, en de wereld (een beetje) verandert. Dat doen we door creatieve ideeën en slimme oplossingen voor allerlei uitdagingen te bedenken voor onze opdrachtgevers. We maken merkidentiteiten, websites en games die verrassen, inspireren en overtuigen. Met heel veel plezier.

Filosofie

We geloven in een persoonlijke, betrokken aanpak. We hebben niet eens accountmanagers. Daardoor krijg je als opdrachtgever onze onverdeelde aandacht, ervaring en creativiteit (plus onze eerlijke mening). We selecteren de opdrachten die we aannemen zorgvuldig, omdat we hebben gemerkt dat het mooiste resultaat voortkomt uit gedeeld enthousiasme en goede samenwerking. Ruim 10 jaar ervaring helpt natuurlijk ook.


Aanpak

Onze manier van werken

Betekenisvol

We helpen je jouw verhaal te vertellen, van begin tot eind, op een manier die tot de verbeelding spreekt en iets voor je doelgroep betekent.

Persoonlijk

Net als jij zijn we mensen – geen robots. Je krijgt onze ervaring, goede ideeën en eerlijke mening er gewoon bij.

Samen

Elk project is een samenwerking waarin iedereen zijn of haar talent inzet om tot het beste resultaat te komen.

Toegewijd

Je kunt op ons rekenen. Van eerste concept tot lancering en daarna, we zijn een vast onderdeel van je team.


Team


Erkenning