Buitenschoolse activiteiten

2-header
Project Scholieren.com
Diensten Interactie, Website

Het redesign van Scholieren.com balanceert huiswerk & buitenschoolse activiteiten, voor hogere cijfers en minder stress.

Gusmanson mocht terug naar school, voor het redesign van Scholieren.com. We ontwierpen een frisse, up-to-date look & feel die aansluit bij het schoolleven anno nu. In de nieuwe vormgeving krijgt  alle content – van eindexamenspecials tot blogs, vlogs en uitlegvideo’s – een logische plek.

3-s
1-s

Eigenwijs ontwerp

Content krijgt een stuk meer aandacht en ruimte. Zo laat de nieuwe homepage zien dat leerlingen op Scholieren.com álles (en nog een beetje) vinden om slimmere keuzes te maken. Of het nou over instagramtwijfels of tips voor je literatuurlijst gaat, we zorgen voor samenhang tussen alle verschillende onderwerpen en soorten content met een vrolijk, eigenwijs ontwerp.

8-w

Nooit meer spieken

De zoekresultatenpagina’s, boekverslagen en samenvattingen – cruciaal als je morgen een proefwerk hebt – krijgen ook een opfrisbeurt. Het menu wordt overzichtelijker, de typografie wordt lekkerder leesbaar en bezoekers klikken gemakkelijker door naar andere relevante content. Een les of overhoring voorbereiden is een eitje geworden. Spieken? Niet meer nodig.

4-s
2-s

Over Scholieren.com

Populaire jongerensite Scholieren.com is old school cool. De site was in 1998 nog gewoon de homepage van scholier Jon, waar hij boekverslagen deelde met z’n klasgenoten. Superhandig, dachten die. Het aantal verslagen groeide, net als de bezoekersaantallen. Inmiddels is Scholieren.com een volwassen bedrijf. Elke dag vinden duizenden scholieren uit Nederland en Vlaanderen er de beste boekverslagen, uitlegvideo’s en blogartikelen.

Zelf bekijken hoe het redesign scholieren slimmer maakt met byte-size content en de leukste blogs: bezoek Scholieren.com.

Stop je rugtas ? vol met meer sites, huisstijlen en campagnes.Meer weten?

Contact

studio@gusmanson.nl
Binckhorstlaan 36
Den Haag