Waarom wij fan zijn van Wordpress

Wij ontwikkelen WordPress-sites die handig te beheren zijn en goed vindbaar in Google. Hieronder lees je waarom wij fan zijn van het WordPress CMS.

Het populairste CMS op internet

WordPress is een zogenaamd content management systeem. Je kunt er de inhoud van een website mee beheren, zoals pagina’s, afbeeldingen of teksten. Veel van onze opdrachtgevers zijn fan van WordPress omdat het gratis is, handig werkt en veel functionaliteiten heeft. Als je iets mist, zoals een formulier of – waarom niet – een webshop, dan installeer je gewoon een plugin. Supersimpel.

Goede begeleiding

We ontwerpen en ontwikkelen iedere site ‘op maat’. We richten WordPress handig in voor jouw organisatie en helpen je om verstandige keuzes te maken bij het invullen en beheren van je website. We verzorgen een WordPress-training (op locatie als je wil) en maken een duidelijke handleiding. Geen handleiding met 1000 pagina’s vol ingewikkelde woorden.

Maatwerk

We hebben veel kennis van de technische implementatie van WordPress en ontwikkelen in-house plugins en thema’s. We kunnen je WordPress website uitbreiden met een nieuwsbrief, meerdere talen, een webwinkel, kaartverkoop of koppelen met een bestaand systeem (zoals een administratie-pakket). Als we dat doen geven we je goed advies over hoe je WordPress optimaal kunt gebruiken en zorgen we dat de site niet alleen multi-functioneel, maar vooral ook gebruiksvriendelijk blijft. Want dat vinden wij belangrijk.

40
42
43
44

Onderhoud en support

Voor WordPress websites heb je professionele hosting nodig, en het is belangrijk dat je WordPress up-to-date houdt. Daar helpen we bij. Zodat je site met WordPress altijd goed blijft werken, ook als je veel bezoekers verwacht. We verzorgen onderhoud en support, monitoren de website en zijn nooit veel verder verwijderd dan één telefoontje als je vragen hebt.

Vragen over WordPress of een keertje kennis maken? Neem contact met ons op!

We vertellen je graag meer over hoe we websites en apps maken.Neem contact op

Contact

studio@gusmanson.nl
Binckhorstlaan 36
Den Haag