Leuk je te ontmoeten

Bij Gusmanson werken we samen aan de beste sites, apps en merken.

Martijn Gussekloo, tekstschrijver en developer

Martijn Gussekloo

Zorgt dat techniek en ontwerp samenkomen. Studeerde Nederlands, werkte als journalist, houdt zich nog altijd bezig met taal: van wervende tekst tot werkende code.

Bas Breugelmans, ontwerper en merkspecialist

Bas Breugelmans

Brengt merken en doelgroepen samen en gelooft dat goed strategisch design het verschil maakt voor iedere organisatie. Specialiseert zich in merkontwikkeling, ontwerpt voor mensen (niet voor robots).

Bas Janson, ontwerper en interactie-expert

Bas Janson

Weet waar je op gaat klikken en zorgt dat het dan precies werkt zoals je denkt dat het moet werken. UX-expert en grafisch ontwerper met strategisch inzicht. Werkte als lead designer in internationale teams.

Ons verhaal

Gusmanson bestaat uit drie specialisten met verschillende achtergronden die elkaar heel goed aanvullen. Waar nodig werken we samen met freelance developers, designers en fotografen. Met z’n drieën zijn we efficiënt, onafhankelijk en hebben we geen accountmanagers nodig.

De websites, apps en merken die we ontwerpen en ontwikkelen zijn in de eerste plaats supergebruiksvriendelijk. Meer dan andere bureaus verdiepen we ons in onze opdrachtgevers en hun doelgroep. Vinden we creatieve oplossingen voor concrete uitdagingen. En zien we enthousiaste opdrachtgevers.

We werken voor corporates en jonge start-ups. We hebben een paar projecten uitgekozen die een goed beeld geven van het werk dat we doen.

Samengevat: we helpen je de wereld te veroveren!

07
06
05
21

Contact

studio@gusmanson.nl
Binckhorstlaan 36
Den Haag