De website van Namasté Reizen inspireert om te ontdekken

Namasté Reizen organiseert reizen op maat naar Azië. Het tegenovergestelde van D-Reizen: geen goedkope pakketreizen maar unieke, exclusieve reizen die je Azië laten ontdekken zoals jij dat wil. Bij Namasté werken Azië-fans die het continent op hun duimpje kennen en klanten graag persoonlijk helpen bij het samenstellen van een unieke, exclusieve reis. Toen het tijd was voor een nieuwe website gebruikten we het moment om eens goed na te denken over het concept en de doelstellingen.

Samen met het team van Namasté Reizen brachten we in kaart wat het bedrijf zo uniek maakt: persoonlijk contact, unieke reizen, heel veel kennis en enthousiasme over Azië. We maakten de strategische keuze om met de website te inspireren en te enthousiasmeren. Niet de organisatie staat centraal maar de bezoeker en wat die verwacht van een exclusief reisbureau. De belangrijkste boodschap: "Welkom in Azië!"

De website van Namasté Reizen inspireert bezoekers om een reis op maat te maken
Een inspirerend sfeerbeeld
De website informeert en overtuigt bezoekers
Waarom ben ik teksten aan het invoeren en niet op het strand?
Met de responsive website kunnen bezoekers ook onderweg een offerte aanvragen
Sfeerbeeld bij een Azië-reis
We hielpen een weblog te maken waarin Azië-experts vertellen over hun inspirerendste avonturen
Sfeerbeeld; Namasté Reizen kent de mooiste plekjes van Azië en deelt ze graag met je
Online resigids met video, routes en reisverhalen op een iPad
Mooi beeld en persoonlijke tekst geven een exclusief karakter aan de website van Namasté Reizen

We wilden reizigers in spé welkom heten in Azië en ze inspireren om zelf hun droomreis te bedenken. Daarom ontwierpen we een ruim opgezette, responsive website met heel veel beeld. De reis-experts krijgen alle ruimte om te vertellen over de mooiste plekken van Azië, in een weblog en online reisgidsen. We hebben het team ook geholpen met aanwijzingen voor goede copy en inspirerende content. Inmiddels is de site goedgevuld: je moet wel een hele grote huismus zijn als je, terwijl je door de artikelen en foto's bladert, geen zin krijgt om een reis te boeken bij Namasté.

Het resultaat is meer dan 'een nieuwe website'. We hebben de communicatie geüpdate en onderscheidender gemaakt. Nog steeds ontegenzeggelijk Namasté maar in een modern en fris jasje en met een scherpe blik op de doelgroep. Dat zorgt voor meer reizen, maar vooral voor enthousiastere klanten die zich graag de weg laten wijzen door Namasté.

Laat je inspireren door Namasté Reizen.

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Bas Breugelmans

Bas Breugelmans
06 41 28 98 41
bbreugelmans@gusmanson.nl