Een radicaal ander soort bloemenmerk

3-rw
Project Radical Wonders
Diensten Strategie, Merk, Content

Voor Radical Wonders ontwikkelden we een merkidentiteit die inspireert om alles uit Ilex, Callicarpa en Symphoricarpus te halen.

Met Radical Wonders is álles mogelijk

Ilex, Callicarpa en Symphoricarpus spelen te vaak een bijrol in boeketten en arrangementen. Zo associëren we Ilex (de heesters met rode bessen) vooral met kerstarrangementen. Tijd om te laten zien dat deze producten fantastisch werken in elk arrangement. Door de uitstekende kwaliteit, de magische kleuren en expressieve vormen is juist álles mogelijk.

4-rw
5-rw
6-rw

Opvallende, niet-alledaagse arrangementen

De slogan ‘Beautiful by nature, radical by choice’ benadrukt de kwaliteit van het merk en inspireert om alles uit de producten van Radical Wonders te halen. Verzorgde, gestileerde fotografie laat passie zien voor Ilex, Callicarpa en Symphoricarpus: door ze in opvallende, niet-alledaagse arrangementen te laten zien tonen we de potentie van de producten.

7-rw

De illustraties versterken het gevoel deel uit te maken van de magische wereld van Radical Wonders en zijn van de hand van illustrator Bogumiła Romanowska. De fotografie ontwikkelden we samen met Wij Zijn Kees.Meer weten?

Contact

studio@gusmanson.nl
Binckhorstlaan 36
Den Haag