Huisstijl met ruimte voor ambitie

2-omni-header
Project Omniscale

Een passie voor technologie en een gezonde hekel aan ICT-stereotypes. De huisstijl van Omniscale laat zien wat er gebeurt als we ambitie de ruimte geven.

Developers met een visie

Getalenteerde developers met een eigen visie richtten samen Omniscale op. Het bedrijf begon klein maar groeide in rap tempo uit tot een volwassen full-service bedrijf. Ze zochten een herkenbare huisstijl, met logo en website-ontwerp, om te communiceren met hun klanten.

3-omni-s
4-omni-s
5-omni-s

De oplossing

De gedreven, menselijke houding van het bedrijf benadrukken we in de huisstijl; slimme code, op maat gemaakt, door mensen in plaats van robots. Het resultaat is een opvallende, stoere kleur groen en typografie die je makkelijk associeert met programmeercode. De O in het logo maakt ruimte voor persoonlijke ideeën en ambities. Ieder uiting laat op een unieke manier zien dat Omniscale benaderbaar is en een tomeloze passie voor technologie heeft.

6-omni-w

Variatie

De huisstijl van Omniscale hebben we uitgewerkt in een flink aantal middelen. Visitekaartjes, briefpapier, t-shirts, een website, visuals voor social media. De teksten hebben we ook geschreven, ‘in de huissstijl’. Met een tone-of-voice die perfect past bij het bedrijf. ‘Vergeet copy paste’, ‘Jouw internet’, ‘Hack every thing’.

Bekijk de huisstijl in actie op de website van Omniscale.

Vindt de huisstijl waar je écht enthousiast van wordt. ?Meer weten?

Contact

studio@gusmanson.nl
Binckhorstlaan 36
Den Haag