Een identiteit die meeverandert

3-oil
Project Oilinvest
Diensten Merk, Huisstijl, Website

Samen met Oilinvest ontwikkelden we een progressieve en dynamische corporate identiteit. Klaar voor een snel veranderende wereld.

Oilinvest is een ambitieuze, competitieve speler op de energiemarkt en levert hoge kwaliteit producten en diensten. De organisatie is actief in Europa met merken als Tamoil en HEM. Samen met de organisatie ontwikkelden een strategie die, meer dan ooit, draait om mensen. Het zien van kansen in een snel veranderende markt en de flexibiliteit om mee te bewegen met nieuwe ontwikkelingen werd de basis voor een opvallende identiteit.

5-oil
4-oil
7-oil

Een identiteit die aanpassingsvermogen uitstraalt

De flexibiliteit van Oilinvest zie je overal in terug. Met huisstijlrichtlijnen die ruimte bieden om elke communicatie-uiting uniek te maken, en met een veelzijdigheid aan huisstijlkleuren, teksten, foto’s en visuele elementen.

9-oil
8-oil

Transparante communicatie

Samen met fotograaf Jordi Huisman hebben we fotografie ontwikkeld die past bij de behoefte aan meer transparante communicatie. Zo ontstaat een identiteit die ervoor zorgt dat je de wereld van Oilinvest beter leert kennen.

10-oil
6-oil

De site is ontwikkeld in samenwerking met Ruben Meines.Contact

studio@gusmanson.nl
Binckhorstlaan 36
Den Haag