Hollandse Duinen, het nationale park voor iedereen

Een slimme interface nodigt je uit om te verkennen!
Project Nationaal Park Hollandse Duinen

Laat je inspireren door bijzondere activiteiten en hidden gems op de site van Nationaal Park Hollandse Duinen!

Voor vroege vogels en cultuursnuivers

Een nieuw nationaal park. Eentje waar je geen kaartje voor hoeft te kopen, want de Hollandse Duinen tussen Hoek van Holland en Noordwijk zijn open voor iedereen. Je vindt er drukke steden, stille fietsroutes en woeste natuur, om even uit te waaien of juist op te laden. In deze uitzending van de Wereld draait door vertelt Pieter van Vollenhoven er alles over. Samen met Dunea, Staatsbosbeheer en Zuid-Hollands Landschap heeft Gusmanson een inspirerende site ontworpen en ontwikkeld waarmee we iedereen – van vroege vogels tot cultuursnuivers – welkom heten in het mooiste natuurgebied van Nederland.

Een moderne gids geeft top tips zonder te sturen.
Met zorg samengestelde content blinkt uit in strak ontwerp. Bijzondere plekken, activiteiten en culturele hotspots voor verschillende doelgroepen.

Ontwerp benadrukt veelzijdigheid

Nationaal Park Hollandse Duinen is voor iedereen iets anders. Je kunt er sporten, ontspannen, lekker uit eten, wandelen met je gezin of verdwalen in een rijke culturele historie. De site benadrukt de veelzijdigheid van het gebied, met laagdrempelige en persoonlijke mini-gidsjes met leuke activiteiten zoals “Een dagje als prins of prinses”, of “Leuke dingen om te doen als het heel hard regent”. De site is (natuurlijk) responsive, dus je gebruikt ‘m net zo makkelijk thuis om je bezoek te plannen als onderweg op je mobiel of tablet.

Handig navigeren met gebruiksvriendelijk design. Verdwaal op de site, dan weet je precies waar je heen moet in het park!

Oerossen spotten

We bedachten een moderne gids die Hollandse Duinen dichtbij brengt. Dat sluit heel goed aan bij alle verschillende doelgroepen; toeristen, maar ook mensen die al jaren in een nationaal park wonen en tóch verrast willen worden. Bite-sized content krijgt alle ruimte in een moderne interface met veel ademruimte en subtiele animaties. Als het aan ons ligt is oerossen spotten dé trend van deze zomer.

Op je iPhone X lezen over stappen met vleermuizen? No problem.
Voor elke doelgroep aansprekende gidsjes. De site laat zien dat er meer te doen is dan je denkt.

Een goede site inspireert

Op de site komen bewoners, toeristen, natuurfans, initiatiefnemers en beleidsmakers samen. Met elkaar maken we van dit nieuwe Nationale Park een succes, zoeken we de verbinding en inspireren we je om eropuit te gaan. De komende tijd gaan we de redactie helpen om meer content te maken en nog veel meer spannende, speelse en dynamische bundeltjes te schrijven!

Ontdek wat er allemaal te doen is op de site van Nationaal Park Hollandse Duinen.

We werkten samen met Carel Jansen, projectleider en content-creator.

Graag wat verder op reis? Hier nog een website die je helpt ontdekken.Meer weten?

Contact

studio@gusmanson.nl
Binckhorstlaan 36
Den Haag