Het vakantiegevoel van Namasté Reizen

2-header-namaste
Project Namasté Reizen

We vertaalden de persoonlijke aanpak van Namasté Reizen naar een inspirerende website met een helder doel.

De opdracht

Namasté Reizen wilde een groter publiek bereiken met hun unieke aanpak: op maat gemaakte, exclusieve reizen waarmee reizigers zelf Azië ontdekken. We werden gevraagd om een website te ontwerpen en te ontwikkelen vol inspirerende voorbeeldreizen. Die laat zien dat de medewerkers van Namasté het continent op hun duimpje kennen, goed scoort in Google en tot betere offerte-aanvragen leidt.

Homepage van Namasté
Responsive ontwerp op een tablet
De website op desktop-formaat Responsive ontwerp geeft inspirerende content de ruimte op desktop, mobiel en tablet.

Onze oplossing

We ontwikkelden een online strategie die laat zien wat het bedrijf bijzonder maakt. Persoonlijk advies en een enthousiaste uitnodiging om de reis te maken die bij jou past: Welkom in Azië! Vanuit dat idee ontwierpen we een website en promotie-materiaal waarmee we bezoekers enthousiast maken om hun droomreis te gaan maken.

Persoonlijke aanpak Online voorbeeldreizen, city guides en persoonlijke blogs brengen Namasté dichterbij de doelgroep.

Geboekt resultaat

De reis-experts hebben alle ruimte om over de mooiste plekjes van Azië te vertellen, en alle communicatie-middelen vormen één geheel. We hebben de website geoptimaliseerd voor reizigers én zoekmachines, waardoor de content beter wordt gevonden. Het resultaat? Meer ontdekkingsreizigers in Azië, met de complimenten van Namasté Reizen!

Laat je inspireren door een responsive website of een romantische app.Meer weten?

Contact

studio@gusmanson.nl
Binckhorstlaan 36
Den Haag