Ontwerp waar je een blokje voor om fietst

2-lvww-header
Project Land van Wijk & Wouden

Door opvallende communicatie met een slimme strategie krijgt Land van Wijk & Wouden de wind mee.

De opdracht

Stichting Land van Wijk & Wouden vroeg ons om de huisstijl te moderniseren en een nieuwe, responsive website te ontwikkelen. Dat pakten we aan door eerst in een workshop een slimme merkstrategie uit te werken, en die vervolgens te vertalen in een huisstijl en een communicatie-plan.

Responsive website voor Land van Wijk en Wouden
4-lvww-s
5-lvww-s

Onze aanpak

Als we een merkidentiteit maken beginnen we met vragen stellen: Wat doe je, voor wie, en waarom? De stichting zet zich in om stad en land met elkaar te verbinden in het landelijk gebied tussen Zoetermeer, Alphen en Leiden. Zo’n breed doel vraagt om extra focus in de communicatie. Op basis van wat we te weten kwamen tijdens een workshop schreven we een strategie.

Onze oplossing

We ontwikkelden de huisstijl en communicatie vanuit een eenvoudig, doeltreffend concept: bijzondere ontmoetingen tussen stad en land. In rijke artikelen maken we de doelgroep enthousiast over hun eigen streek. De afzender is een sterk merk: actief betrokken bij de regio, met veel kennis en zonder commercieel belang. We schrijven waar nodig mee aan de content en helpen bij de webredactie.

6-lvww-s
7-lvww-s

Het resultaat

Stedelingen komen het merk tegen bij evenementen, in lokale media en op de site. Overal geven we doelgroep een inspirerend verhaal mee en een uitnodiging om zelf de regio te verkennen. Het merk is een efficiƫnte manier geworden om de ambities van de stichting dichterbij te brengen.

Bezoek de website van Land van Wijk & Wouden.

8-lvww-l

Al je communicatie weer op orde. Bekijk hoe we dat voor elkaar krijgen.Meer weten?

Contact

studio@gusmanson.nl
Binckhorstlaan 36
Den Haag