Een merk dat er toe doet

3-inno
Project Innovattic
Diensten Merk, Huisstijl, Website

De identiteit vertelt het echte verhaal van Innovattic. Zonder poespas, begrijpelijk voor nerds en newcomers.

Innovattic maakt digitale oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Ze ontwikkelen apps, websites, games en meer. Samen met opdrachtgevers die net als Innovattic geloven in een betere wereld.

4-inno
5-inno

Developing impact together

Met de ontwikkelde strategie en slogan ‘Developing impact together’ ontwikkelden we een huisstijl die trots en vertrouwen uitstraalt over het werk, de mensen en het resultaat.

6-inno
7-inno

Een krachtig logo dat samenwerking symboliseert

Achter iedere succesvolle opdrachtgever staat een fantastisch bureau. Bescheiden, oprecht en heel erg gedreven. Die samenwerking, en de kracht om alles te veranderen, vormde de basis voor een krachtig en dynamisch logo. De ‘/‘ uit het cursieve logo wordt gebruikt als symbool en biedt ruimte voor het delen van samenwerking, inspiratie en resultaat.

8-inno

Klaar voor de digitale wereld

Met de nieuwe merkidentiteit als basis ontwierpen we een moderne, high-end website en schreven we alle teksten. Ook de site laat een groot en oprecht enthousiasme zien over het ontwikkelen van impact op alle gebieden.

De strategie voor Innovattic is ontwikkeld door The Young. De site is, natuurlijk, ontwikkeld door Innovattic zelf.Meer weten?

Contact

studio@gusmanson.nl
Binckhorstlaan 36
Den Haag