Website voor ondernemende types

2-header-b36
Project BINK36

In BINK36 wordt gebouwd, getekend, geknipt en geregeld. Het bedrijvigste bedrijfspand van Den Haag heeft een nieuwe, supermoderne website waar ondernemers de show stelen.

Modernisering

Het bedrijfspand BINK36 moderniseert. Het nieuwe management professionaliseert, en daar hoort ook een professionalisering van de (online) communicatie bij. Als huurders van het eerste uur zijn we natuurlijk extra trots om de nieuwe site en bijbehorende online middelen te mogen realiseren.

4-b36
Interviews met huurders vertellen het verhaal van BINK36 Interviews met de huurders vertellen het verhaal van BINK36.

Onze aanpak

We ontwierpen een nieuwe site die past bij de uitstraling van het pand en de ambities van BINK36. We bedachten een concept dat benadrukt wat deze plek uniek maakt: verschillende soorten huurders, veel vrijheid, professionele voorzieningen. De site is wervend, maar er is ook veel aandacht voor ondernemers en hun verhalen. In interviews lees je waarom ze perfect op hun plek zijn in BINK36. Zo verbindt de site iedereen in “de community” BINK36!

“Alles wat je nodig hebt om alles voor elkaar te krijgen. Met uitzicht over de skyline van Den Haag, dat hadden we nog niet eens genoemd.”

Wervende tekst voor BINK36

Karakter

De mobile-first website werkt net zo lekker op een iPhone als op je laptop, want de doelgroep van BINK36 zit zelden stil. Een no-nonsens kleurenpalet, strakke typografie en grafische elementen onderstrepen het stoere karakter van het gebouw. Dat stoere karakter zit ook in de content; we denken mee over de boodschap en schreven wervende teksten, op de site en in de nieuwsbrief. Zo sluiten vorm en inhoud naadloos op elkaar aan bij BINK36.

Opgefriste huisstijl met een rijk kleurenpalet Een opgefrist kleurenpalet biedt de redactie veel creatieve vrijheid.

Kijk vooruit

We leveren geen dertien-in-een-dozijn-templates. Ook voor BINK36 ontwikkelden we een unieke, onderscheidende site. Die toch heel makkelijk te beheren is; de webredactie plaatst in een handomdraai nieuwe content via WordPress. Na de lancering verzorgen we het onderhoud en kijken we ook weer vooruit, want een site moet met z’n tijd meegaan.

De uitstraling van het gebouw zie je nu ook in de online communicatie
De sfeer en uitstraling klopt, online en offline De sfeer en uitstraling klopt, online en offline.

Het resultaat

Niet alleen de website maar ook de communicatie-strategie is na de lancering weer up-to-date en klaar voor de toekomst. Met een eenduidig, enthousiast verhaal voor bestaande én nieuwe huurders. Noem het een gevoel, maar wij zijn ervan overtuigd dat nóg meer mensen de komende tijd de weg naar BINK36 gaan vinden. Zolang er nog plek in de fietsenstalling is kan het niet druk genoeg worden, wat ons betreft. Tot binnenkort!

Bezoek de BINK36-site

De fotografie voor dit project werd verzorgd door Studio Nelson.

Is jouw communicatie een historisch monument ? en mag het wel wat creatiever? Dan moeten we praten!Contact

studio@gusmanson.nl
Binckhorstlaan 36
Den Haag