Aangenaam, wij zijn Gusmanson. We bedenken, ontwerpen en ontwikkelen digitale producten en merken die mensen enthousiast maken.

Een ontwerpbureau, voor iedereen. Misschien heb je een groots plan, of alleen een klein beetje hulp nodig. Ben je de VPRO of een aanstormende start-up. We geloven dat we je verder kunnen helpen.

Dat doen we door verder te kijken dan de opdracht-omschrijving. Wanneer we worden gevraagd een nieuwe website of app te ontwikkelen, verdiepen we ons eerst in de doelgroep en het merk. Door goed te luisteren naar de vraag, kritisch mee te denken en te werken vanuit een sterk concept helpen we onze opdrachtgevers vooruit. En brengen we ambities dichterbij. Het is maar net hoe je het bekijkt.

Bij Gusmanson werken vormgevers en programmeurs die hun vak verstaan
Bij het ontwerpen van websites en apps werken we met agile of Scrum
_VDH8775
Ontwerp-uitdaging? Je kan ons altijd bellen!
gusmanson-businesscards
Onze ontwerpstudio in Den Haag
fieldnotes
Onze studio in Den Haag waar we apps, huisstijlen en websites ontwerpen.
_VDH86450

Bij Gusmanson werken gedreven ontwerpers en developers. Die houden van hun werk en helpen je graag bij strategische keuzes, ontwerp (interactie-ontwerp, huisstijlen, vormgeving van websites en apps), het schrijven van teksten en web-ontwikkeling. Voor sommige expertises, zoals app-development of SEO, werken we samen met vaste partners.

Het resultaat telt. Daarom bepalen we van tevoren wat het doel is en hoe we dat gaan realiseren. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat je de posters van de Koninklijke Schouwburg weer herkent. Of dat je geïnspireerd raakt om Azië te ontdekken. Enfin, je begrijpt wat we bedoelen. Als we aan een project werken is een website niet meer het doel maar het middel.

Waar je ook aan werkt, we gaan graag met je in gesprek. Liefst zo vroeg mogelijk: misschien kunnen we je dan al helpen bij het scherp formuleren van de vraag of onze ervaring gebruiken om een slim plan van aanpak te bedenken. Je bent altijd welkom om te bellen, ons een mailtje te sturen of gewoon eens op de koffie te komen.

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Bas Breugelmans

Bas Breugelmans
06 41 28 98 41
bbreugelmans@gusmanson.nl