The next way
forward

Gusmanson ontwerpt en ontwikkelt gebruiksvriendelijke websites, apps en andere interactieve producten.

We noemen onszelf een boutique agency. Daarmee bedoelen we: we werken met plezier, voor inspirerende opdrachtgevers. Met wie we langdurig kunnen samenwerken en die we helpen op hun weg vooruit.

Ons werk is meestal verrassend, nooit saai, en heeft altijd impact.

Services

We ontwikkelen sites, apps, serious games en andere interactieve producten. Daarnaast maken we ook identiteiten en verzorgen we (online) content.

 • Websites & apps

  We ontwerpen, ontwikkelen en hosten professionele sites en apps. Doordacht en op maat gemaakt, zodat je meer bereikt dan alleen hits.

 • Merk identiteiten

  Een goede merkidentiteit en branding, die staat als een huis. Waarmee je de harten en hoofden van de doelgroep verovert.

 • Serious games

  Serious games helpen bij het verkennen en begrijpen van complexe onderwerpen. We maken op maat gemaakte games, die passen bij jouw doelen.

 • Content & creatie

  Je hebt een verhaal. Wij helpen je om het zo goed mogelijk te vertellen. We verzorgen copywriting, grafisch ontwerp, animatie, en meer.

Onze opdrachtgevers

We ontwerpen en ontwikkelen voor mensen. Mensen die, net als wij, eigenlijk altijd online zijn. Die zich op het web thuis voelen, en zichzelf niet zien als “gebruiker” of “bezoeker”. We werken voor bijzondere opdrachtgevers; kleine en grote organisaties, startups, investeerders en bedenkers.

Opdrachtgevers zoals De Klare Lijn, Cambridge University, DROG, Gracenote, Innovattic, The Hague Centre for Strategic Studies, My Peony Society, Nationaal Park Hollandse Duinen, Scholieren.com, Sportinnovatiestudio en TNO.

Onze werkwijze

Doordacht – Inmiddels hebben we ruim 10 jaar ervaring in het maken van verstandige keuzes. En het bedenken van effectieve oplossingen.

Coöperatief – Tijdens design sprints werken we nauw samen met onze opdrachtgevers. We halen het beste uit onze gezamenlijke talenten en skills.

Flexibel – We gaan van idee naar eindproduct in kleine stapjes. Met aandacht voor nieuwe inzichten en ruimte om bij te sturen.