Waarom wij websites bouwen met Laravel

Het wiel opnieuw uitvinden is niks voor ons. Daarom gebruiken we Laravel, een modern framework voor web development.

Laravel voor complexe websites

Om efficiƫnte, veilige online applicaties en websites te maken werken we vaak met Laravel, een framework voor PHP. Het is een bewezen manier om gestructureerd complexe online applicaties en websites te ontwikkelen. We ontwikkelen er software op maat mee, zoals chatbots, web-apps, zoekmachines of bijvoorbeeld een tool om documenten te beheren.

De voordelen van Laravel

Laravel is populair bij ons (en veel andere developers) omdat het open source is, goed gedocumenteerd, en omdat het best practices in moderne software-ontwikkeling ondersteunt. Je kunt er snel prototypes mee maken maar ook schaalbare apps die veel data verwerken. We zetten Laravel in voor o.a.: een dashboard dat automatisch gegevens ophaalt van social media, een chat-applicatie voor studenten, en een onderzoekstool voor het Erasmus ziekenhuis.

Developers nodig?

We helpen je graag om dat ene goede idee om te zetten in een app of website. Welke technische oplossing we kiezen hangt altijd af van het project en de opdrachtgever: Laravel of WordPress, of een ander framework dat misschien beter past. Als je ons wil inschakelen voor freelance werk kan dat natuurlijk ook.

20
21
22
23

We praten je bij terwijl de compiler bezig is.Neem contact op

Contact

studio@gusmanson.nl
Binckhorstlaan 36
Den Haag