Hoe we je helpen gevonden te worden

Vergroot het bereik van je site met deze tips om hoger in de zoekresultaten te komen.

Vergroot je vindbaarheid

Goed gevonden worden begint bij een website waar de zoekmachine iets mee kan. De websites die wij bouwen zijn indexeerbaar en hebben een logische opbouw. Teksten hebben een kop en een staart, plaatjes krijgen een omschrijving mee, we zorgen dat er een sitemap is. We integreren plugins voor WordPress of een ander framework, installeren optimalizatie-tools. Wat staat er nog meer op de wensenlijst van Google? Een SSL-certificaat, korte laadtijden, een responsive ontwerp? Check. Wij zorgen dat je website met z’n tijd meegaat.

Weet waar je lezers op zoeken

Nu de zoekmachine je site weet te vinden, moet hij ook nog vinden dat er relevante content op staat. Wij denken na vanuit de bezoeker van je website. Waar zou die op zoeken? Over die onderwerpen helpen we je goede content te schrijven. Artikelen die goed scoren in de zoekmachine, maar vooral prettig leesbaar zijn. Want mensen vinden we uiteindelijk een belangrijkere doelgroep dan robots.

Trucs voor SEO

Dé truc om bovenaan Google te komen is er niet. Misschien zou je allerlei rare dingen kunnen bedenken, maar wij denken dat dat geen zin heeft. Google wordt steeds beter in het bijelkaar brengen van bezoekers en relevante content op handige websites. Dus is onze truc: maak relevante content en zet die op een handige website. Daar helpen we je graag bij. Vinden we leuk.

Je weet ons te vinden

Hoe kunnen we je helpen? Dat verschilt per project. Daarom spreken we graag af, dan kunnen we je SEO-advies op maat geven en je vindbaarheid vergroten.

29
28
30
31


Neem contact op

Contact

studio@gusmanson.nl
Binckhorstlaan 36
Den Haag